👉 Next up: #15 – B2B Marketing Secrets – 11 juni 2024
Meld je gratis aan →
← Terug naar events
#
10

Conversational UX

Conversational UX is eigenlijk een andere vorm van de gebruikersinterface die we gewend zijn op onze telefoon en laptop, met knoppen en links. Conversational – zoals de naam doet vermoeden – is gebaseerd op taal en... jawel, conversatie. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om interactie te hebben met technologie door middel van chatbots, virtuele assistenten en andere conversational interfaces. Kortom: het wordt een mooie editie, die je absoluut niet wilt missen. Tot 14 maart in Hedon!

Michiel Gaasterland

(
CM.com
)
Conversation is the next big interface. Dat is althans hoe Michiel Gaasterland van CM.com het ziet. CM is een wereldwijde speler als het gaat over 'conversational' en – voor als je denkt "Waar ken ik die naam van?" – ook sponsor van de jaarlijks Formule 1 race op CM.com Circuit Zandvoort. Michiel neemt ons mee in de wereld van conversational.

Alexander Wijninga

(
Watermelon
)
De tweede spreker is Alexander Wijninga: CEO & Co-founder van Watermelon. Hij begon al met ondernemen op zijn 17e en heeft al een aantal mooie prijzen op zijn naam, waaronder 'Meest veelbelovende jonge ondernemer van het jaar', 'Beste StartUp van het jaar' en 'Best SaaS Startup of Europe'. En met zijn bedrijf Watermelon is hij een prominente speler in de chatbot-markt. Alexander vertelt ons alles over chatbots en AI.