👉 Next up: #12 – Recruitment marketing – 19 september 2023
Meld je gratis aan →
← Terug naar events
#
9

Conversion Rate Optimization

Conversieratio-optimalisatie of Concersion Rate Optimization (afgekort CRO) is simpelgezegd het verhogen van je conversie. En dat klinkt simpel, maar is niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. In de laatste editie van dit jaar delen experts uit het vakgebied hun visie op CRO. Je hoort over aansprekende cases, en krijgt tips en best practices over hoe je CRO kunt toepassen. Kortom: het wordt een mooie editie, die je absoluut niet wilt missen. Tot 13 december in Hedon!

Marlies Wilms Floet en Erica Hokse

(
De Nieuwe Zaak
)
CRO is meer dan alleen het uitvoeren van A/B-testen. Met welke methodes en inzichten ga je echt het verschil maken? Aan de hand van een aantal praktijkcases laten Marlies en Erica je zien wat het geheim is achter een succesvol CRO-programma.

Martin van Kranenburg

(
Schrijven voor het Brein
)
Martin is spreker, auteur en Beeckestijn Business School docent van het jaar. En als hij nog tijd over heeft praat hij met veel enthousiasme over hoe je met neuromarketing en copywriting je conversie verhoogt. Martin neemt ons mee in de magische wereld van ons brein en vertelt hoe je van zoekers boekers maakt.