👉 Next up: #16 – UX als basis voor succes – 17 september 2024
Meld je gratis aan →
← Terug naar events
#
11

De toekomst met AI

Tijdens deze avond nemen we je mee op een reis door de wereld van kunstmatige intelligentie. Ontdek hoe AI ons dagelijks leven beïnvloedt en hoe het ons digitale vakgebied transformeert. We laten je de nieuwste trends zien, inspirerende cases en best practices van bedrijven die de kracht van AI al volledig benutten.

Joop Snijder

(
CTO Aigency
)
Laat je meenemen in de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie (AI) door Joop Snijder, toonaangevend AI-expert en Chief Technology Officer bij Aigency. Joop heeft meer dan 10 jaar ervaring in AI en is een fervent voorstander van uitlegbare en interpreteerbare AI die bedrijven helpt om innovatie en groei te stimuleren. Hij deelt zijn uitgebreide kennis en inzichten op het gebied van AI met zakelijke en IT-professionals door zijn populaire AIToday Live-podcast en als veelgevraagd spreker. Joop heeft aan tal van AI-projecten gewerkt en biedt waardevolle strategieën voor het benutten van de kracht van deze geavanceerde technologie om de toekomst van het digitale vakgebied te transformeren.

Erik van der Veen

(
ChatGPTExpert.com
)
Who knew. We hebben een local hero die tevens ChatGPT expert is! Erik van der Veen is ChatGPT & Google Ads specialist en trainer en is ruim 25 jaar actief in online marketing. Genoeg ervaring dus om in te kunnen schatten wat de waarde van ChatGPT voor zijn vakgenoten is. Erik laat ons tijdens het event verschillende voorbeelden van het gebruik van deze revolutionaire chat zien aan de hand van handige, inspirerende prompts en best practices.