👉 Next up: #15 – B2B Marketing Secrets – 11 juni 2024
Meld je gratis aan →
← Terug naar events
#
12

Recruitment marketing

Dit onderwerp stond al een tijdje op ons (en jullie) verlanglijstje. Recruitment heeft niet voor iedereen een positieve bijsmaak, maar is zeker een vorm van marketing die enorm relevant is. Daarom nemen we je graag mee in de wereld van recruitment met twee topsprekers!

Kay-Lee Hendriks

(
Kaartje2go
)
Ben jij een #BLIJMAKER? Dan ben je de perfecte match voor Kaartje2go! Recruitment Adviseur en Employer Branding Specialist Kay-Lee heeft het werkgeversmerk #BLIJMAKERS opgebouwd en uitgerold bij de kaartenwebshop uit Zwolle. Kaartje2go is inmiddels verkozen tot Best Workplace en Great Place To Work. Kay-Lee is ervan overtuigd dat het “standaard” recruiten via LinkedIn niet meer van deze tijd is, en dat je met een sterk werkgeversmerk veel meer bereikt. Je krijgt een kijkje in de ‘employer branding kaart’ en tips voor het bouwen van een sterk werkgeversmerk.

Hans Drijver

(
Heroyam
)
Hans is oprichter en COO van Heroyam, hét uitzendbureau voor nieuwkomers in Nederland. Begonnen met de missie om Oekraïense vluchtelingen aan werk te helpen, maar inmiddels verkozen tot starter van het jaar door de branchevereniging ABU. Hans vertelt het inspirerende verhaal van zijn start-up.