👉 Next up: #15 – B2B Marketing Secrets – 11 juni 2024
Meld je gratis aan →

Persbericht: Nieuwe Naam Voor 038 Digital

038 Digital richt zich met nieuwe naam op heel Noordoost-NederlandDigital Dialogues is de nieuwe naam van 038 Digital, het driemaandelijks marketingevenement in Hedon Zwolle. Digital Dialogues richt zich op marketeers en ondernemers in heel Noordoost-Nederland en niet meer alleen op Zwolle.

Bij de naamsverandering hoort ook een nieuwe website: https://www.digital-dialogues.nl.

038 Digital was vanaf het begin een succes. Zwolse marketeers en ondernemers zijn echt op zoek naar een plek om te netwerken en te leren over onderwerpen als TikTok-marketing, contentmarketing en AI. Dat blijkt uit de bezoekcijfers van het evenement: de eerste editie in februari 2019 was binnen een uur volgeboekt en de avond van afgelopen dinsdag was, met 350 aanmeldingen, een voorlopig hoogtepunt in de geschiedenis van de stichting.

De kerndoelstelling van Digital Dialogues is niet anders dan die van voorganger 038 Digital. "Het gaat erom dat we de digitale community bij elkaar brengen. Zodat we van elkaar kunnen leren en bouwen aan een krachtig, regionaal netwerk van marketeers en ondernemers," vertelt Milan van Bruggen, bestuurslid van Digital Dialogues."

Maar we willen het evenement laten groeien. Met meer bezoekers kunnen we meer, grotere en andere evenementen en activiteiten gaan organiseren, meer bekende sprekers uitnodigen en iedereen de kans geven om ook buiten Zwolle nieuw netwerk op te bouwen."

Aan het evenement in Hedon verandert voorlopig niet veel, vertelt Van Bruggen: "We willen eerst graag onze collega's uit Friesland, Groningen, Drente, Flevoland en Gelderland in Hedon uitnodigen. Daarna gaan we kijken of we in die provincies lokale evenementen kunnen organiseren."

Het volgende evenement van Digital Dialogues is op 19 september in Hedon Zwolle. De sponsors van Digital Dialogues zijn De Nieuwe Zaak, Hedon Zwolle, Kaartje2go, Onder, Seeders, Digital District Zwolle, Univé, Viesrood, Pixelpillow, ValyouDriver en boukevlierhuis.nl

==============================

INFORMATIE VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE:
Het bestuur van Digital Dialogues is beschikbaar voor een interview
Meer informatie: Milan van Bruggen, milan@digital-dialogues.nl, 06-281 53 017
‍Eventuele foto's van het evenement (incl. onthulling 3D-logo komen zijn beschikbaar)
Liever een Word-document? Deze download je hier.

Onze sponsors

Zonder deze bedrijven zou Digital Dialogues geen middelen hebben om evenementen te organiseren en jouw en vakgenoten bij elkaar te brengen.
Ja, ik draag de digital community een warm hart toe →